Monday, March 14, 2011

Game's Tips...

Lost Planet 2


Game nie...arghhh !!!,bleh tonggang tbalik lau kite main...,sronok dier mmg thap gabannnnn,tips dier mmg bnyak,hoohhoo ,game nie bg aku game yg paling best yg  pnah aku main..hnya ader ntuk XBOX 360,PS 3 and PC...ak main kat CC jer...hehehe...


Hmmmmm....best tak?? ni bru sket,bnyak giler image dier,tpi ak x nk spoil,nnti korang main dah tau lak camner,bnyak kjutan tau game nie..huhu..

TIpS : Untuk game nie,ak sarankan jgnlah blagak sngat nak trus wat normal mode..game nie high class-third person shooter ntuk org yg berpngalaman men game..,so mulalah ngan mode easy dan kumpul sebnyak mungkin point cube ntuk dpat an snjata/quotes/action ngan skills..hahaha,lau korang wat camnie,snjata bru yg korang dpt akn wat mission ntuk mode yg lbih susah lbih snang..Ngeh ngeh..

Patu lau nak Laser thap gaban kuat cube gne org SNOW PIRATE smapi lvel 50,nnti dpt arh,nk snag naik lvel lak..korang hambik skills:Points II (boleh dpat bile dah ckup point pastu wat arh lucky draw) xper2 jgn risau korang sumer akan fhm ape yg ak britau nie bile dah main game nie..hehe

Costume gear of war boleh korang dpat ngan complete kan mode easy,normak,hard and exstreme..lawa beb costume dier..hoho,Costume Albert wesker (resident evil) mnag game sekali dlm ape2 mode..

Aku sarankan main game nie mula dgan Lost Planet 1 sbab lau tak korang pning sket jln critanyer..hehe XD,orait tu jerlah wat ,mse nie..Ak nak makan !!!! >_< ,owh ye..layan ea gambar2 ak amik nie:






1 comments:

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

Post a Comment

 
Design by Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons